» Reviews

Reviews

 • 14-4-2010, Frans, Barendrecht

  Ik heb de beide tai chi magazines ontvangen deze zien er mooi uit en heb ze in een adem uitgelezen..
  Mijn complimenten hiervoor. Ik hoop dat er nog edities verschijnen. Groet, Frans


 • 9-4-2010, M. Rep, Middelburg

  Ze zijn ontvangen en het ziet er erg mooi uit!! Succes verder.


 • 23-9-2009, M. van der Pluijm, Badhoevedorp

  Goede morgen,
  Weet dat van uit mijn school in Badhoevedorp veel goede reactie op de magazine zijn gekomen. Ik zelf ben erg blij mee en wil bij dezen jullie complimenteren voor een goed en intelligent blad.


 • 8-4-2009, Y. Veen, Bergen op Zoom

  Ik heb Uw tijdschrift ontvangen en inmiddels ook gelezen. Ik ben blij dat er nu ook een magazine is over tai chi. Vol belangstelling kijk ik uit naar het volgende nummer. Veel succes hiermee en nogmaals hartelijk bedankt voor de toezending.


 • 4-2-2009, D. Vermeulen, Antwerpen

  Dank u! heb het ondertussen aangekregen. Gefeliciteerd met deze uitgave. Ik hoop dat dit tijdschrift een succes mag worden. Indien er een verdeler gevonden is in Antwerpen, laat u het maar weten.


 • 24-1-2009, H. Heerding, Ugchelen

  Goedendag, Ik heb het blad ontvangen en ben zeer verheugd over niet alleen de afwisselende interessante inhoud, als ook de opzet en lay-out. Houd me zeker aanbevolen voor volgende edities. En zal het bij deze ook bekendmaken in onze school. Wie weet komen er meer geinteresseerden. Met vriendelijke groet, H. Heerding


 • 3-12-2008, J. Mooi, Groningen

  Tijdschrift is binnen, ben erg tevreden. Ik heb zojuist 3 besteld om deze op de training uit te delen.


 • 7-9-2008, P.J. Straatsma, Hoofddorp

  Dit magazine is echt een aanwinst voor Nederland! Ik heb het met veel plezier gelezen. Zelf beoefen ik Tai Chi al drie jaar. Dit tijdschrift geeft me zoveel meer kennis en inzicht in Tai Chi wat ik op mijn Tai Chi school niet heb kunnen leren. Ik wist niet dat Tai Chi zoveel meer kon betekenen dan alleen een soort 'ontspanningsoefening' wat goed was voor je geest en lichaam. Succes met het tweede nummer! Ik ben zeker geïnteresseerd in het vervolg.


 • 12-8-2008, E. Verhulst, Rotterdam

  Ik ben zeer tevreden met dit Tai Chi tijdschrift! De inhoud is verrassend goed en leerzaam. Zelf heb ik al een aantal Tai Chi boeken gelezen, maar uw tijdschrift biedt zoveel meer extra. Het is naar mijn mening niet alleen een tijdschrift, maar een mooi boekwerk dat goed bewaard moet worden in de boekenkast. De inhoud is met diepgang en de lay-out ziet er heel mooi uit. Eindelijk een tijdschrift wat zich onderscheidt van de rest. Hartelijk dank. Succes met het volgende nummer!


 • 8-7-2008, S. Terwindt, Noordwolde-Zuid

  Ik heb gisteren uw Tai Chi magazine ontvangen. COMPLIMENTEN! Een mooie, goed verzorgde uitgave en goed van inhoud. Dank hiervoor. Dit is een aanwinst voor Nederland.